Saturday, February 19, 2011

JATUH HATI KAT SHAWL???!!!

Shawl selendang??? fuhhh dulu tgok adik aku pki lilit ni meluat pon ader.... aku peratikan jeeee.
Urmmm tak boring ke lilit sane lilit sini...dulu aku lyn bawal n tdung owning jee...

ni mase nk buke pose kt mydin melaka.. da ckup bulan



ni preggy 7bln gile makan pizza


nak jdkkan cite... bile dah preggy tu bl pki tdung owning yg dulu koleksi blmbak la jgk
aku jdk magrain. .. mgkn sbb penapasan kepala tdung owning tak bpe bgus n wat kpla tang owning tu bpeluh2 ... so pas pntg tu saje nak cube2 tdung selendang tu yg di inspired kan oleh adik aku ni>>

inspired by : nurul

"cantek ke???!!! kang nmpk bulat kang muke aku ni" tu soklan pertama aku kat adik aku..
"ala!!! bile dah pki cantek aje!!!" bls adik aku (ceh mcm novel plak)
so mase tu nak dijadikan cite lg 4 hari nk abs pntg sepupu aku kawen.. sblh umah tu,,
dgn dah lame tak merasa pki baju lelawa ni asik pki uniform preggy je
jdk smgt berkobar2 le nak pki 'lain dr yg lain'... ape lg suh adik aku crk shawl pertama aku...
ni la jdknye>>

masih dlm pantang ke-40 hari


ni laa sepupu yang kawin tu . aku, baby, hubby, weddingperson, my moms n sis


lame gak la membelek shawl ni nk jdk camni.. ps2 eksen tk nk ditunjuk ajar tu.
so pastu n again n again aku makin jatuh hati kat shawl ni... lg2 bile dh rmi mempratikkan nyer..
mase nak nek keje tu kan cuti skolah... aku g pjabat dgn pnampilan baru ni.. dgn brani tak brani
takut dikritik.. adek aku kata pdulik ape org nak kate...(die mmg ske katekatekite.blogspot.com , visit le blog die)
aku pki... ade gk yg kritik tp yg kmbg bile dipuji (smua orgg suke dipujikan) mklumla da slim lain plak
tdungnye...




posing kat ofis



ni pun kat opis... maklumla rehat pon dok opis ni la jadiknye

hari ke hari aku makin kemaruk ngan shawl ni.. asal g paso lmbak ke, shopping kmpleks ke, uptown ke msti sangkut selai 2lai..
heheee... so tgokle blog2 kat tenet ni pesen2 baru lilit melilit yg jual shawl kat blog pon da byk sgt daa....
ari2 g uptown akak yg jual shawl pon pratikal kan stail baru lilit shawl ni...
bgs gak!!!! (tp tk bli pon) hehee.... tq akk jual shawl tu.

so skang my moms pon dgn 'up2date' nye dah pki shawl..

my younger sisters in shawl




my moms in shawl.. ni dinner celebrate besday my dad kat marina



my sis (katekatekite tu) lg la da mcm2 peten.. tp aku la yang da kmaruk beli shawl.. diantaranya.. >>

'
'
'
'
'
'

mase ke pasar pagi paritsulong (best tau pasar kat sana)


breastfeeding kat bpmall sempat posing


majlis Aqiqah my babby


nak g jemputan kawin



ni pun nak g jemputan kawin a'as. muke da tembam mcm adam


smpi koleksi kat uma da jdk kedai da... ape lagi!!! best le yg2 tu meng'karo' shawl2 aku...
tp aku tak kesah... aku kan baik!!! hahahaaaAAA... tp pulang blk la.. jgn jdk 'rete' plak.
urm lagi n lagi...jgn muak lak.. pepon org nak kritik or puji yang penting tutup aurat tu kan wajib!!! so yg tk pki tu tak la nak paksa msg2 tau la hukum ni..... ape2 fesyen pon ia hanya memeriahkan penggayaan kite untuk membawa personaliti yg lebih yakin.. dan skang aku tak kesah muke penyek ke muke bulat ke bile pki shawl selendang ni dgn 'inner' mcm2 kaler JANJI HAPPY ('____')


kat kimberland

peace no war!

5 comments:

  1. terbaek..mmg sweet n trendy! aku pun like but x byk ag collection,nk gak try to x mls2(kn ape klu nk cun kena rajin2) sbb hasilnya mmg menarik..ag satu ko punya inner tu mesti bykkn? ko belah sket eh kat blkg dia?

    ReplyDelete
  2. thanks.. coz visit my blog.... mmg best pon shawl ni... update kat tenet ler... takla inner tu pki camtu jer... kene adjust sket sbb die asik nak kebelakang kan

    ReplyDelete
  3. wahhh... nama ku disebut2 disini! :D

    along, nape tak amik gambor tudung kat bilik yang bergantung cam kedai tu??

    ReplyDelete